tiistai 7. tammikuuta 2014

Näin se agiltyuusivuosi jatkuu

Agilityn suhteen palattiin pyhienjälkeiseen arkeen ja normitiistai-treeneihin. Me riennettiin treeneihin suoraan koulusta kiireellä. Leudosta ilmasta sen verran apuja, että päästiin treeneihin, kun koiran pystyi ottamaan autoon mukaan. Tehtiin tällä kertaa kohtuu helpohkoa rataa, joka ei toki merkannut sitä, ettei ohjaaja olisi pystynyt parissa kohtaa mokailemaan.... :). 

Pituuden jälkeen oli tiukka käännös oikealle. Tai siis PITI olla tiukka käännös, Yello vaan kävi melkein "Japanissa" asti, ennen kuin sain käännettyä. Ennen keinua olevan hypyn mokailin, hätäilin riman alas + unohdin tehdä persjätöllä puolenvaihdon ennen keinua. 
Kontakteille viimein päätin, että Yello saa tulevaisuudessa lähteä "tule"-komennolla, ei mun liikkeestä. Matkan varrella säännöt on näemmä löystyneet ja pienen pienestä varastamisesta poikii jotakin suurempaa ehkä....

Mutta hienosti Yello meni ja kääntyi just niinkuin ohjattiin. Aikomus oli kisata tulevana viikonloppuna, mutta ennustetun pakkasen / koulukiireiden yms takia jätin kuitenkin väliin lopulta. Varmaan tuolla maaliskuun tietämillä sitten startataan. Toivottavasti saadaan lisää mukavia treenejä ennen sitä. Muutama viikko mennään nyt siinä ja tässä, koulun loppusuora tulee jonkun verran haittaamaan harrastamista:(. 

Kuvassa Yarra (c) Ansu Leiman

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti