tiistai 3. syyskuuta 2013

Tokoja

Tiistai 27.8 Haavistolla. 
Yellolle ensin merkkiä hetsaamalla. Ekalla kertaa taisi jäädä vähän vajaaksi, mutta muilla kerroille meni taakse asti. Sitten ohjattu, nyt tehdään n. 7+10 molemmille puolille. Muuten ihan jees, mutta nyt Yello jää merkin sivuun poikittain, kun on ne kapulat odottamassa. Haluaa nähdä ne kapulat?? En tiedä, onhan se merkillä, jos on siinä sivussa, mutta jotenkin ärsyttävää. Noudoissa ei ongelmia.

Ruutua, pallosellaista. Ruudussa merkit kohtuulliseen paikkaan, vähän menee tässä "yli". 
Ruudun palkkauksesta suoraan pienen rauhoittumisen jälkeen tunnarille. Epämääräinen muodostelma ja vääriä vähän normimäärää enemmän. En usko, että meillä on tarvetta tehdä kokeenomaisia tunnareita, joko ei ollenkaan tai vähäisesti vain. Jatketaan näitä epämääräisiä, kun ne kerran onnistuvat. Eli toi jälleen OIKEAN ja sitä paitsi työskenteli tosi hyvin. Hyvä Yello!

Metallia, otetta naksuttaen ja pari kertaa hyppyä edestakaisin, ei kokeenomaista liikettä. Pohdintaa, kannattaisiko hommata pieni metalli, olisiko koiralle aavistuksen helpompaa, kun otinosa olisi kapeampi.

Ryhmäpaikallaolot. Istuminen ok, makuussa jumitti tällä kertaa istumaannousua. 
Lopuksi vielä muutamia kaukojen vaihtoja. Nyt ei näissä jumitusta, suorastaan vähän ennakointia.

Pieniä omatoimisia treenejä silloin sun tällöin - ihan liian vähän on ehditty:(. Päällimmäisenä mielessä täysin epäonnistunut ohjatun treeni, jossa Yello ei hokannut vasempaa kapulaa, ei sitten millään. Oli pakko auttaa, kun ryysi koko ajan kohden keskikapulaa. Toisaalta - tulipas sitten runsaasti paikkotreeniä. Jos nyt jotakin positiivista on pakko keksiä! 

Tiistai 3.9 Haavistolla ryhmätreenit. Yellolle aika paljon juttuja. Aloitettin merkillä + ohjatulla. Ensin pari hetsausta merkille ja sitten melkein kokeenomainen liike. Ensin oikea. Vähän hetsausta merkille (huono), mutta muuten ok. Vasen, merkki taisi olla piirun verran parempi, nouto hyvä. Ei enempiä toistoja siis. Zeta järkällä  sei - is - maa. Seisominen ei onnistunut ekalla, ei tokalla eikä muistaakseni kolmannellakaan yrittämällä. Vasta apujen jälkeen (naksu seisomisesta vapaamuotoisesta liikkeestä). Että toivottavasti ei sitten ole ekana jäävänä...
Palloruutua, jonka palkkauksesta tunnariin (oli valmiiksi laitettuna). Vääriä normitunnaria enemmän ja muoto sekainen. Toi oman, hieman muistaakseni kosketti ensin väärää vai tiputtiko oman. Hmm, jompikumpi. En kuitenkaan uusinut, kun toi kuitenkin oman.

Metallia, kun kentällä oli hyppykin. Lainakapulalla, joka oli mukavan pieni. Tarvinnee hommata Yellolle pieni kapula, niin onnistunee paremmin. Hyppyytin edestakaisin itse liikkuen mukana + vähän pidosta naksutusta + hypyn takaa hypäten kapula suussa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti