keskiviikko 14. elokuuta 2013

Treeniä ja testiä

Maanantaina 12.8 treenattiin Tiuravuoren kentällä Satun kanssa. Merkkiä ennen Satun saapumista. Ihan ok, vauhtihan ei ole hirmuinen, mutta pääasia olisi, että ymmärtää mennä sinne merkin TAAKSE nokka kohden mua.
Yellolla ei ollut paras päivä tämä. Ruudussa jäi etureunaan (etutassut yli nauhasta maahanmenossa), nosti ekassa tunnarissa väärän (toi kyllä oman ja uusinnassa tovin kuluttua koski vain omaan). Ohjattu taisi oli ok, tosin aloitettiin koira merkillä. Ruudun loppuosaa erikseen. Zetaakin tehtiin. Tulikohan joku asentovirhe...?

Tiistaina 13.8 Haavistolla Sarin kanssa taas hyvän mielen treenit. Ihan kaikki taisi onnistua, tosin apuja siellä täällä... Aloitettiin (pallo)ruudulla. Merkille ok. Eka ruutuunlähtö vähän hapuileva, mutta sitten löysi perille. Ruudun loppuosaa erikseen. Zeta melkein kisanomaisesti onnistui kerrasta oikea-asentoisesti (ei lentävä lähtö seuruihin, vaan pysähdyin kehumaan hetkeksi). Istuminen hidas, mutta varma:)-.
Kaukojen aloituksia ja muutama vaihto. Nyt taas hieman jumitti m-s-aloituksella. 

Luoksetulo yhdellä pysähdyksellä seisomaan, ok. 
Tunnarin Yello teki hienosti ja palautus laukalla.
Lopuksi ohjattu, jossa myös merkillemeno. Vasen kapula n. 7+7, oikea 7+10.
En auttanut yhtään kävelemällä kaarta sivuun - itse asiassa en muistanut. Mutta ei tarvinnutkaan muistaa, Yello nouti hienosti. Kerran merkki-käskyllä juoksi tarmokkaasti kohden keskikapulaa, mutta pysähtyyhän se, jos käsketään:)-. Myös pelkkää merkkiä tehtiin, hieman alimatkalta. 

Keskiviikkona 14.8 lyhyt pieni treeni ennen luonnetestin alkua Hämeenkyrössä. Vähän seuruuta, mm. askelsiirtymiä. Kaukoja - taas jumitti m-s, mutta ei se mitään, ekan kerran s-i-vaihto täydestä matkasta ilman etenemää!! Kun vielä saatais se s-m-vaihto edes joskus onnistumaan kaukaa ilman etenemistä:)

Yello luonnetestissä 14.8 Hämeenkyrössä. Paikkahan sijaitsee ampumaradan naapurissa, mitä en sitten tiennyt. Yellon ollessa seinässä (viimeinen osuus ennen laukauksia) alkoi aikamoinen pauke ampumaradalta:(. Yellon loppusuorituksen ajan koko ajan tulitusta + ne lt-laukaukset. Todennäköisesti sama lopputulos ilman ylimääräisiäkin laukauksia, mutta mä olen sitä mieltä, että jotakin vaikuttivat. Yello reagoi ihan koko loppuajan, kun vielä paikanpäällä olimme. Piti jäädä seuraamaan pari seuraavaa koiraa, mutta lähdettiin pois, kun ei pystynyt kuuntelemaan:). 
Laukauksia lukuunottamattahan testi meni hirmuisen mukavasti.

Tuomarit Irene Puputti ja Kai Tarkka

Toimintakyky +1 kohtuullinen
Terävyys +3 kohtuullinen ilman jäljelle jäävää hyökkäyshalua
Puolustushalu +3 kohtuullinen, hillitty
Taisteluhalu +2 kohtuullinen
Hermorakenne +1 hieman rauhaton
Temperamentti +3 vilkas
Kovuus +1 hieman pehmeä
Luoksepäästävyys +3 hyväntahtoinen, luoksepäästävä, avoin
Laukauspelottomuus - laukausaltis

Yht. 174p., hylätty (laukausalttiuden takia)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti