maanantai 1. heinäkuuta 2013

Satunnaista

Yellon tokotreenaukset ovat jääneet kovin satunnaisiksi touko-kesäkuulla. Piti niin kovasti alkaa kunnon treenaus kohden evl:ää, mutta kuinkas kävikään?? Muutaman hassun kerran on treenattu - ja omituista kyllä - Yello on ollut aika taitava. Asiathan ovat toki vielä kovin kesken, mutta tuntuu, että aina on edistystäkin tapahtunut. Vaikka treenikerrat saa ihan yhden käden sormilla laskea! 

Treeneissä on lähinnä tehty merkkiä, ruutua, ohjattua (kapulat noin 5+5 tai 6+5, keskimmäinen kauempana linjasta), zetaa, seuraamista, metallia (yleensä ilman hyppyä), hirmu vähän kaukoja. Pari kertaa on taidettu eksyä ryhmätreeneihin, joissa on ollut sitten ryhmäpaikallaolot. 

Jaa, siinähän taisi olla lueteltuna suurinpiirtein kaikki evl:n liikkeet paitsi luoksetulo ja tunnari:). Toivottavasti heinäkuu toisi vihdoin tokoinnostuksen, kun olen kesälomalla. Nyt on viikko mennyt lomaa, ja 5 vk vielä edessä!!

Ja agilitykin pitäisi aloitella piiiiiitkän tauon jälkeen, tosin vain vapaaharkkana, kun en ryhmäpaikkaa saanut. Se onkin vähän arvoitus, mitä kaikkia esteitä jaksan yksin kanniskella. Päästäänkö kisakuntoon.... missään lajissa???!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti